23 d'octubre del 2010: Accions a tot el món
Amsterdam, Ankara, Bangkok, Barcelona, Berlín, Bogotá Bolonya, Brusel·les, Buenos Aires, Caracas, Compostela, Ciutat del Cap, Ciutat de Mèxic, Donostia, Gaborone Botswana, Gasteiz, Granada, Guayaquil, Istanbul, Jaén, Lima, Lisboa, Madrid, Managua, Manila, Mumbai, Murcia, Nova York, Paris, Quito, Salta, San Francisco, San Salvador, Santiago de Xile, Valencia, Zaragoza, Zona Central de Xile, Zona Nord de Xile.





14/05/2010

5 de junio 2010 MANIFESTACIÓN INTERNACIONAL TRANS en Barcelona



CASTELLANO-CATALÁN

Castellano

STOP TRANS PATHOLOGIZATION
Manifestación Internacional de Lucha Trans-Intersex
Sábado 5 de junio del 2010 a las 19h
En Pl. Universitat- Metro L1 y L2- BARCELONA (Estado Español)
Organiza: Red Internacional por la Despatologización Trans
Convoca: Trans-Block, Xarxa d’Acció Trans-Intersex de BCN
Más info en www.stp2012.info
stp2012@gmail.com


El próximo mes de junio, la ciudad de Barcelona acogerá diversos acontecimientos de especial relevancia para las personas trans a nivel mundial.
El día 2 de junio a las 20h en el Espai Francesca Bonnemaison, c/ Sant Pere més Baix, 7 (Barcelona) se presentará oficialmente el primer libro en castellano sobre despatologización trans titulado "El género desordenado: Críticas en torno a la patologización de la transexualidad" editado por Miquel Missé y Gerard Coll-Planas y publicado por EGALES. (más información en www.elgenerodesordenado.wordpress.com)
Los días 4 y 5 de junio tendrá lugar en la ciudad el Congreso Internacional sobre Identidad de Género y Derechos Humanos (más información en www.congenid.org).
El sábado 5 de junio a las 19h tendrá lugar una marcha internacional de visibilidad trans e intersex organizada por la Red Internacional por la Despatologización Trans y bajo el lema STOP TRANS PATHOLOGIZATION (www.stp2012.info)

Os esperamos a tod@s en las calles, una vez más, la Resistencia Trans!

Catalán


-- STOP TRANS PATHOLOGIZATION

Manifestació Internacional de Lluita Trans-Intersex

Dissabte 5 de juny del 2010 a les 19h
A Pl. Universitat- Metro L1 y L2- BARCELONA (Estat Espanyol)
Organitza: Xarxa Internacional per la Despatologització Trans
Convoca: Trans-Block, Xarxa d’Acció Trans-Intersex de BCN
Més info a www.stp2012.info
stp2012@gmail.com



El proper mes de juny, la ciutat de Barcelona acollirà diversos aconteixements de especial relevància per les persones trans a nivell mundial.

El dia 2 de juny a les 20h a l' Espai Francesca Bonnemaison, c/ Sant Pere més Baix, 7 (Barcelona) es presentará oficialment el primer llibre en castellà sobre despatologització trans titulat "El género desordenado: Críticas en torno a la patologización de la transexualidad" editat per Miquel Missé i Gerard Coll-Planas i publicat per EGALES. (més informació a www.elgenerodesordenado.wordpress.com)

Els dies 4 i 5 de juny tindrá lloc a la ciutat el Congrés Internacional sobre Identitat de Gènere i Drets Humans (més informació a www.congenid.org).

El dissabte 5 de juny a les 19h tindrá lloc una marxa inetrnacional de visiiblitat trans i intersex organitzada per la Xarxa Internacional per la Despatologització Trans sota el lema STOP TRANS PATHOLOGIZATION (www.stp2012.info)

Us esperem a tots i totes als carrers, una vegada més, la Resistència Trans!